fbpx

Ser du filmer og TV-programmer via Netflix og Hulu så er Teevox midt i blinken for deg

Gjør din iPhone til en underholdningskontrol

Ser du filmer og TV-programmer via Netflix og Hulu så er Teevox midt i blinken for deg

To karer fra MIT i USA har laget Teevox – ikke din vanlige fjernkontrol hvor du velger kanal og trykker start. Den enkleste forklaringen er å sammenligne det med VGs TV-guide og din egen TV – at alt du finner på TV-guiden kan du starte å se på – akkurat NÅR du vil. Dette kan du nå i dag, på din iPhone – for de to TV-streaming-tjenestene Netflix og Hulu. Begge to krever amerikansk iTunes konto og en VPN-forbindelse til USA for å «bekrefte» at du ER i USA :)

Velg en film eller et TV-program og Teevox vil umiddelbart få programmet til å begynne å spille på din datamaskinen. Programmet er i hovedsak en mobil fjernkontroll slik at du kan starte, stoppe og spole fremover gjennom show, eller bruke volumkontrollene til å administrere lydinnstillingene.

Selvfølgelig er Teevox-appen mer enn bare en fjernkontrol. Den har sine sosiale nettverkselementer som (nesten) alle andre apps om dagen. Du kan delta i live diskusjonsrom omkring et program du ser på, se hva vennene dine ser på og tjene opp stjerner (Teevox sitt belønningssystem) som du skal kunne veksle inn for diverse goodies….alt integrert mot Facebook og Twitter selvsagt!

Det jeg kanskje likte best med denne appen er at du IKKE trenger å installere noe på din PC eller MAC – noe som er veldig typisk for alle andre fjern-kontroll-apps som finnes der ute. At det er begrenset ned til Netflix og Hulu bekymrer meg lite, for dette er bare starten på en trend som vil utvikle seg ENORMT fremover – muligheten til å enkelt velge hva du vil se på, basert på EGNE interesser, eller egne kriterier – i stedet for hva TV-selskapene har bestemt seg for å sende….

Appen er også på vei til iPad og andre TV-vennlige enheter (iTV feks) så det er bare å følge med!

Teevox laster du ned her, og den er koster deg ingenting!