fbpx

Er du etter billige iPhone-batterier, kabler, skjermbeskyttelser, ladere og annet tilbehør er DealExtreme.com midt i blinken for deg

Billigere tilbehør finner du ikke!

Er du etter billige iPhone-batterier, kabler, skjermbeskyttelser, ladere og annet tilbehør er DealExtreme.com midt i blinken for deg!

Fra HongKong shippes alt uten fraktkostnader, trygg betaling via PayPal – og handler du for under 200 kroner slipper du toll også.

Og jeg kan love deg, DealExtreme.com leverer ALLTID, og du får mye for 200 kroner per bestilling!

Hvordan er det med kvaliteten?

La meg først si følgende – kvalitet koster penger!

La meg dernest legge til at av og til så spiller det ingen trille, når koster så lite :)

Nå kan du kjøpe deg en USB Bluetooth adapter for under 2 dollar. Eller hva med en iPhone holder til bilen som du plugger i sigarett-tenneren, som kommer med radiosender, samt USB port for å lade opp iPod’en din – eller annet utstyr – som feks TomTom’en din….Dingsen koster ikke mer enn 100 kroner, og det er langt lavere enn hva du ville ha betalt i hvilken som helst butikk!

Ikke skyld på meg om det ikke funker alt du får – har kjøpt ting&tang mange ganger nå, tar litt tid å få sakene, men de leverer det de sier de skal, og via PayPal så er det heller ingen risiko hva gjelder betalingen… det funker, det er så billig at det er nesten gøy å handle der…til iPhone, Nintendo’s, etc, etc … kabler, you name it – det du visste du trengte, men selvsagt også mye shit du ikke trodde du hadde bruk for… Noen ganger tar det det en uke, andre ganger to uker – og i værste fall enda lenger – men varene dukker ALLTID opp!

GRATIS frakt – UANSETT beløp!

Gutta i Hong-Kong legger på 1 cent på regninga – for å dekke pakkesporingen for deg, men utover det så er den prisen du ser på siten deres den prisen du betaler. Det siste jeg kjøpte fra DealExtreme.com var en liten iPhone 4 bundle bestående av en bumper-case (fikk den mye raskere fra DealExtreme.com enn fra Apple Store), Stylus penn (ikke det at jeg kommer til å bruke den), skjermfilter til fronten og baksiden av telefonen, samt to tørkekluter for å fjerne alle fettmerker som setter seg på telefonen! Alt sammen for den nette summen av 19 kroner!

I tillegg til bumpercasen til iPhone 4 har jeg handlet diverse beskyttere for ungene sine iPod touch, konas iPhone, skinn-mapper til min iPad, ladere, dockingstasjoner, kabler, ekstra batteri til iPhone som lades opp via solsellepanel, med mer! Alt har fungert, alt har blitt levert!

DealExtreme.com bør du sjekke opp umiddelbart – her er det mye penger å spare!