fbpx
brukeropplevelse

Adobes Intelligent Services bruker kunstig intelligens for å beregne når kundene blir lei av reklamen din

Adobe har lansert en rekke nye verktøy som skal hjelpe deg å gjøre det enklere å utnytte mulighetene i kunstig intelligens for å skape bedre brukeropplevelser. 

Kunstig intelligens (AI) blir ofte sett på som et universalmiddel for et bredt spekter av potensielle applikasjoner og brukstilfeller. Imidlertid har den brede anvendeligheten av AI-teknologi gjort det vanskelig for mange å ta kunstig intelligens i bruk på en smart og enkel måte. Det ønsker Adobe å gjøre noe med og har lansert Intelligent Services, som utnytter Adobe Experience Platform med fem konkrete verktøy som skal hjelpe deg å skape bedre brukeropplevelser.

Intelligent Services

Intelligent Services heter de nye verktøyene som bygger på Adobe Sensei, selskapets AI- og maskinlæringsteknologi. Verktøyene skal gjøre det enklere for virksomheter å utnytte AI- og maskinlæring til å skape bedre kunderelasjoner og overkomme typiske utfordringer, som mangel på ekspertise og kompleks implementering. Intelligent Services består av fem AI-verktøy som er enkle i bruk:

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Gode resultater etter kort tid

Det amerikanske selskapet Nvidia, som blant annet er kjent for sine grafikkort, er blant de første virksomhetene som har brukt Adobes nye verktøy. De brukte Attribution AI for å bedre forstå effekten av markedsføringen sin, og opplevde fem ganger flere registreringer til kampanjer. I tillegg benyttet de seg også av Customer AI-verktøyet for å forstå bedre hvordan forbrukerne engasjerte seg i spill-produktene deres, og via Journey AI-verktøyet kunne de bedre forutsi optimale sendetider for nyhetsbrev og engasjere kunder i henhold til deres egne preferanser. Resultatet førte til 14 prosent økning i åpningsraten og bekreftet at prediktiv innsikt kan bidra til å forbedre effektiviteten av nyhetsbrev.

 

Kunstig intelligens og maskinlæring har en stor rolle å spille i fremtidens markedsføring.  for markedsføring. Adobes Intelligent Services tilbyr data-vitenskapelige modeller som både er fleksible og raske å distribuere, noe som hjelper oss å være bedre i samsvar med lokalsamfunnene våre og levere riktig innhold til rett person til rett tid, uttalte Derek Sun, digital markedsanalytiker hos Nvidia i pressemeldingen fra Adobe.

 

Les mer om Adobes Intelligent Services her, for å lære mer om hvordan du kan bruke kunstig intelligens og maskinlæring for å skape bedre brukeropplevelser for dine kunder.

 

Bilde: Daria Nepriakhina via Unsplash