fbpx

#MediaPuls 41 – SXSW, Vibbio og Adblock med Opera

MediaPuls har besøk av Opera, Vibbio og Iteo for å snakke om SXSW, annonseblokkering og kreative og kule Internett-videoer. Og mye mer.

Den norske nettleseren Opera er første av de store nettleserne til å levere annonseblokkering integrert, og MediaPuls tar praten med Henrik Gustav Faller i Opera for å høre mer om årsaken.

Marianne Bratt Ricketts forlot 3In og Innomag, for å lage nyheter på en annen måte. Vibbio lager smarte, kule, innovative – og korte videoer til å formidle seriøse budskap…som skal tåle å bli avspilt uten lyd.

Erik Eskedal fra Iteo har vært i Austin, Texas de siste fem årene. Anledningen har vært SXSW – verdens største digitalkonferanse, større for hvert år. I år var til og med den amerikanske presidenten og «the first lady» til stede. Marius og Hans-Petter tok en prat med Erik «direkte» fra SXSW for å høre om «the next big thing» … eller app.

Abonner på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Barack Obamas keynote under SXSW

Takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.