Få en ferdigutviklet PR-kampanje – helt gratis!

10. januar 2013 av Hans-Petter Nygard-Hansen

Tre PR-studenter skal denne våren skrive bacheloroppgave i kampanjeutvikling. Trenger du/dere toppstudenter, skal de jakte på toppkarakteren.

hanspetter-bi-kristin-nora-helleBI studentene Kristin Vaag, Nora Birgitte Røv og Helle Jentsch tok for kort tid siden kontakt med meg og lurte på om jeg hadde noen tips på en bedrift eller bedrifter som kunne trenge deres hjelp til å få utført et kampanjeprosjekt. La det være sagt – jeg liker det når folk tar initiativ og våger å tenke nytt og annerledes. Sammen ble vi enige om å se om vi ikke kunne finne den perfekte bedriften sammen – og da gjennom en aldri så liten og annerledes «ledig stilling annonse» her på HansPetter.info.

Ta en kikk på hva de kan tilby, og om du skulle finne det aktuelt å få disse tre jentene fra BI til å utvikle en fullstendig PR-kampanje for dere, så nøl ikke med å ta kontakt. Full kontaktinformasjon finner du nederst i bloggposten.

Lykke til!

___________

Hvem er disse tre studentene?

To trøndere og en fjording har slått hodene sammen for å utarbeide årets beste bacheloroppgave. Etter tre år med teoretisk opplæring skal alt nå benyttes i praksis. Med et uerfarent og unikt utgangspunkt vil en besserwisser, en kontrollfreak og et stabeist levere innovative og kreative løsninger på din problemstilling, og det hele helt kostnadsfritt. Felles for oss alle er at vi liker å tro at vi er smarte, men at vi enda bedre liker vi å bevise det!

Hva kan studentene tilby dere?

En ferdigutviklet PR-kampanje tilpasset ønsket problemstilling. Internt har vi fordypet oss innen ulike retninger i fagfeltet, slik at vi kan tilby en bred kompetanse til din organisasjon eller selskap. Som oppdragsgiver vil man ha rettigheten til å benytte seg av den ferdigstilte oppgaven. Vi ønsker å tilfredstille sensor sine krav, samtidig som vi gjør alt vi kan for å levere vår oppdragsgiver et solid produkt.

Hvordan ser prosessen ut?

Arbeidet starter fortløpende med endelig innleveringsfrist er 6. juni 2013. I løpet av denne perioden ønsker vi å møte organisasjon/selskap minimum 3 ganger. Dette for å innhente informasjon og samtidig gi deg/dere en statusoppdatering underveis i prosessen. Samtidig vil arbeidet til en hver tid kvalitetssikres i form av veiledningstimer med en faglig kvalifisert person knyttet til kurset.

Dette ser de etter hos en oppdragsgiver:

En realistisk problemstilling vi kan jobbe ut ifra
Et strukturert samarbeid
At du/dere er motiverte og engasjerte for et best mulig resultat
At du/dere representerer en organisasjon eller et selskap tilgjengelig i Oslo området
Et realistisk budsjett i forhold til problemstilling, vi kan forholde oss til.

 

Aktuelt? Ta kontakt:

Ellers finner du oss på Twitter og på Social Winter 17. januar under navnene:

Ta en kikk på studentenes LinkedIn-profiler her:

Klikk på knappen for å
abonnere på nye artikler
rett i Messenger.

Liker du det du leser, kan du bli en supporter via Patreon!

Kommentarer

 1. Jakten er over!
  Kaffen smakte godt for trøtte tryner i forelesning sist torsdag, men det var langt i fra denne som skulle få oss til å våkne til. Brrrr Brrrr BRRR BRRR, på bakerste rad vibreres det i mobilen. En kjapp unnamanøver for å prøve å ikke havne i søkelyset i første møte med ny foreleser. Det gikk!
  Brrr brrr BRRR BRRR!!!! Igjen? Denne gangen hjalp det IKKE!
  Vi lærte mye denne dagen, men det var IKKE i forelesning. Mobilen måtte straks hjem for lading. Vi mottok over 30 henvendelser fra potensielle oppdragsgivere kun denne dagen, og det var ikke få som gjerne skulle ta en liten prat over telefon før de sendte over det mest nødvendige på mail. Da dagen var over hadde vi tilbrakt over 240 minutter på telefon og fått mange tilknyttninger i nettverkene våre på både Twitter og LinkedIn.
  Luksussproblem
  Responsen var over all forventning og i elimineringsprosessen ble det viktig for oss å vurdere hvor og for hvem vi kunne bidra mest. Jentene i Hewlett-Packard ønsket oss mandag morgen velkommen til deres lokaler på Fornebu. Her følte vi oss øyeblikkelig hjemme! Deres problemstilling vekket engasjement ned i grassroten og jentene i HeltPR ser frem til samarbeidet utover våren.
  Vi vil takke alle som har vist initiativ i denne prosessen. Dere gjør alle så mye spennende! Samtidig ønsker vi å minne om at alle bedrifter kan kontakte Karriereservice (karrierservice@bi.no) på BI hvor våre medstudenter ofte leter etter problemstilling til sine studentoppgaver på bachelor eller masterstudiet.
  Mvh.
  Kristin, Nora og Helle
  Det er HeltPR!

 2. Takk for tipset, Hans Petter! Dette kan være veldig interessant for meetviva.com.  Jeg sender Helle en e-post!

Legg igjen en kommentar

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av Martin Grønneberg