Bli med i foredraget mitt!

5. oktober 2012 av Hans-Petter Nygard-Hansen

Sosiale medier i praksis – hva blir brukt og hvordan får man det til å henge sammen?

17. og 24. oktober skal jeg forelese i Oslo og Stavanger om praktisk bruk av sosiale medier i regi av Positiv Opplæring. Her vil jeg være i godt selskap med Nina K. Hareide-Larsen i fra DNB, Astrid Valen-Utvik fra Valen-Utvik og Espen Grimmert fra Klokere.no.

Jeg trenger deg!

I forhold til eget innhold så skal mitt foredrag handle om blant annet:

  • Hvordan bruke de ulike kanalene sammen?
  • Hva er de neste store trendene innen sosiale medier?
  • Hvordan får man egentlig flere likes?

I den anledning har jeg lyst til å be om innspill, innsikt og kommentarer fra dere – slik at foredraget blir så relevant som overhodet mulig! Jeg hadde derfor satt utrolig stor pris på om du ville avsett noen minutter til å svare på noen spørsmål. Presentasjonen, som seg hør og bør vil selvsagt bli delt i sin helhet her på HansPetter.info. I tillegg vil du og ditt selskap også bli markedsført i presentasjonen gitt at det er ønskelig fra din side selvsagt.

Svar på spørsmålene under – eller følg linken her til SurveyMonkey om du ikke får opp spørsmålene under.

Les også mer om konferansen på Positiv Opplæring sine egne sider!

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.

 

Klikk på knappen for å
abonnere på nye artikler
rett i Messenger.

Liker du det du leser, kan du bli en supporter via Patreon!

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av Martin Grønneberg