Seminar Invitasjon: Apple apps – Business eller Pleasure?

16. oktober 2010 av Hans-Petter Nygard-Hansen

4. nov holder jeg foredrag om Apple apps for bedrifter hos CenterPoint.

Centerpoint tilbyr utleie av konsulenter innenfor ingeniøryrker, IT og økonomi, og satser på faglig spisskompetanse, redelighet og fokus på langsiktig samarbeid som nøkkelen til suksess.

Apps for bedrifter

Med iPhone & iPad har Apple tatt verden med storm og skapt flere nye markeder og trender. Er apps på iPhone og iPad kun en underholdningsplattform eller kan produktene brukes i jobbsammenheng for å gjøre deg mer effektiv og produktiv?

Jeg har brukt iPhone i halvannet år nå, jobbet meg gjennom iPhone 3G, 3Gs og nå til sist iPhone4. iPad-en min fikk jeg i april i år, og sammen med min MacBook Pro har jeg raskt utviklet et sterkt forhold til mine arbeidsverktøy – spesielt til de som fungerer sømløst på kryss og tvers av de forskjellige iProduktene jeg har.

Jeg kommer til å demonstrere en del apps, apps som gjør meg mer effektiv og produktiv i min egen jobb i Cisco. Det blir nok også tid til å snakke litt om andre apps også, men ikke om alle..he,he.

Torsdag 4. november kl. 16.30 i Lille Grensen 7

  • Kl 16.30 Pizza
  • Kl 17.00 til 18.30 Foredrag

Bli så lenge du har lyst!

Påmelding til post@centerpoint.no Vi sees!!

Seminaret er gratis og Centerpoint spanderer i tillegg et lekkert iPhone etui!

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av Martin Grønneberg