Android er mobilens svar på Windows til PC

8. september 2010 av Hans-Petter Nygard-Hansen

Er det bare snakk om tid før Android telefonene får bluescreen, eller fikser de posisjonen sin bedre enn Microsoft?

Utfordringene til Microsoft har vært å lage et operativsystem som skal “passe de fleste”, med programmer og tjenester som skal kunne fungere på et bredt spekter av PC-produsenter, skal bare bakoverkompatibelt, og kunne fungere på både raske og trege prosessorer, skjermkort, lydkort, under forskjellige versjoner av operativsystemet osv…. noen som kjenner igjen Android her?

Konsekvensen av denne strategien har blitt bluescreens, trege PC-er som ikke lar seg bli raske igjen før man begynner på skratsj og en mega-business i applikasjoner av CleanMyPC-programvare og tilsvarende. Er Google og Android bedre enn Microsoft, eller vil de gå på de samme blemmene?

Les hele artikkelen her

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av Martin Grønneberg