WordPress

Her får du den hjelpen du trenger til å sette opp din egen blogg.

Klikk på bildet for større utgave

Det er mange som spør meg om hjelp til utvikling av deres blogg, og selv om jeg gjerne skulle hjulpet alle som spør så har jeg rett og slett ikke tid og anledning. Da er det heller bedre å få hjelp fra selskaper som lever av nettopp det å utvikle WordPress-baserte blogger og hjemmesider, og det er også det som er formålet med denne siden – finne et selskap som kan hjelpe deg med akkurat det du trenger når det kommer til WordPress.

Over 500,000 norske blogger i dag

Det finnes etter sigende over en halv million norske blogger i dag, noen få er veldig store, de fleste er veldig små, og fryktelig mange dør ut før det første året er omme. Årsakene skal vi ikke gå inn på her, men for veldig mange dreier det seg i mange tilfeller om en manglende strategi for hvordan bloggen skal holdes liv i – hvem skal man forsøke å blogge for, hva skal man blogge om, hvem skal blogge om hva, og hvor ofte skal bloggen oppdateres. En god blogg-strategi kan du feks finne i en artikkel jeg selv har skrevet – Konge, dronning & trone. Det viktigste uansett er at bloggen skal bidra til virksomhetens overordnede strategi – og dermed bør også valget om å «blogge» således bli et lederansvar og valg. Min gode venn Thomas Moen har skrevet en god bok om blogging for deg som er nysgjerrig eller ny innenfor blogg som kan være verdt å ta en kikk på. Les gjerne min egen anmeldelse av boken «123 blogg», eller gå direkte til «123 blogg» sin egen nettside for å bestille den.

Jeg ønsker med denne siden å markedsføre selskaper og enkeltpersoner som kan hjelpe deg og din virksomhet med å utvikle en blogg basert på WordPress, og leverer du slike tjenester selv, men mangler på listen under, må du mer enn gjerne registrere deg her slik at listen blir så oppdatert og korrekt som mulig.

Disse hjelper deg mer enn gjerne med din WordPress-blogg:

wordpress-utviklere

Klikk på linken her for å laste ned komplett liste som i tillegg til feltene over også inkluderer kundereferanser, priser og annen relevant informasjon som kan være verdifull for deg når det kommer til valg av WordPress-partner.

Lykke til med bloggen din!

Blogglistenhits