Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Dette er @hpnhansen: Kommunikasjonsrådgiver, blogger, foredrag- og kursholder, og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem.

Fotograf: Ingar Næss

Fotograf: Ingar Næss

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover – og ansvarlig for kommunikasjonsbloggen HansPetter.info. Før han etablerte sitt eget selskap i juni 2014, var Hans-Petter ansatt som senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese.

Hans-Petter fokuserer spesielt på bruk av sosiale- og digitale medier som en integrert del av den strategiske virksomhetskommunikasjonen – for interne og eksterne formål. Hans-Petter har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 16 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og Nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Frem til  overgangen til PR- & kommunikasjonsbransjen hadde Hans-Petter det Nordeuropeiske ansvaret for salg, markedsføring og forretningsutvikling i Cisco med fokus på små og mellomstore bedrifter.

Teknologibakgrunn

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering. Bakgrunnen er først og fremst teknisk, men i løpet av karrieren har han jobbet med salg, ledelse, kommunikasjon, markedsføring, forretningsutvikling, opplæring og forelesning.

Personlig merkevarebygger

I 2010 opprettet Hans-Petter sin egen blogg hvor han skriver om PR, kommunikasjon, sosiale medier og teknologi. I 2012 ble han kåret til årets personlighet i sosiale medier av Kampanje og iQualify. I 2013 ble HansPetter.info kåret til årets mest innflytelsesrike PR-, kommunikasjon- og markedsføringsblogg av CisionWire. I 2015 ble Hans-Petter kåret til en av Norges beste på Twitter av Hammer & Hanborg, og bloggen HansPetter.info ble nominert til Norges beste inspirasjonsblogg for arbeidslivet av Ekspertvalg.no. Under INMA sin konferanse «8 Minutes» ble Hans-Petter kåret til den nest beste foredragsholderen i konkurranse med 34 andre foredragsholdere. Foredraget «16 måter å blø på» kan du se på INMA sine nettsider.

mediapuls-annonse-300x250mediapuls-annonse-300x250Hans-Petter har også etablert podcast-serien MediaPuls sammen med Marius Karlsen som er redaktør i iTromsø. MediaPuls tar pulsen på den norske og internasjonale mediabransjen, og kommer ut to ganger hver uke. Sjekk ut MediaPuls på iTunes eller SoundCloud.

Strategisk, taktisk, kreativt og operativt

Hans-Petter har jobbet med mange selskaper – store og små – og innenfor et bredt spekter av tjenester, og det på alle nivåer. Med stor interesse for teknologi og teknologiverktøy er også Hans-Petter operativ og analytisk.

Bredt spekter av tjenester

Hans-Petter har erfaring fra tjenesteområder som krisekommunikasjon, intern- og endringskommunikasjon, virksomhetsstrategi og forretningsutvikling, samfunnskommunikasjon, innsiktsanalyser, integrerte kampanjer, produkt-PR og markeds- og medieanalyse.

Etterspurt foredragsholder

Hans-Petter er en ettertraktet foredragsholder og er blant annet registrert i foredragsnettverkene Talerforum.no, Athenas og Norsk Foredragsformidling . Han er fast foreleser på BI og har mange store og små virksomheter – offentlige som private – på kundelisten.

Kontaktinformasjon

KommFrem AS

Orgnr: 914777437 / Dagaliveien 32B /0783 Oslo

Blogglistenhits