Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Dette er @hpnhansen – kommunikasjonsrådgiver, blogger, foredrag- og kursholder, og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem.

Om-Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover – og ansvarlig for kommunikasjonsbloggen HansPetter.info.

Han kommer fra Geelmuyden.Kiese som senior rådgiver hvor han jobbet frem til juni 2014.

Hans-Petter fokuserer spesielt på bruk av sosiale- og digitale medier som en integrert del av den strategiske virksomhetskommunikasjonen – for interne og eksterne formål. Hans-Petter har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 16 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og Nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Frem til  overgangen til PR- & kommunikasjonsbransjen hadde Hans-Petter det Nordeuropeiske ansvaret for salg, markedsføring og forretningsutvikling i Cisco med fokus på små og mellomstore bedrifter.

Teknologibakgrunn

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering. Bakgrunnen er først og fremst teknisk, men i løpet av karrieren har han jobbet med salg, ledelse, kommunikasjon, markedsføring, forretningsutvikling, opplæring og forelesning.

Personlig merkevarebygging

I 2010 opprettet Hans-Petter sin egen blogg hvor han skriver om PR, kommunikasjon, sosiale medier og teknologi. I 2012 ble han kåret til årets personlighet i sosiale medier av Kampanje og iQualify, og i 2013 ble HansPetter.info kåret til årets mest innflytelsesrike PR-, kommunikasjon- og markedsføringsblogg av CisionWire.

Strategisk, taktisk, kreativt og operativt

Hans-Petter har jobbet med mange selskaper – store og små – og innenfor et bredt spekter av tjenester, og det på alle nivåer. Fra strategisk intern-kommunikasjon i større konsern til kreative kampanjer for blant annet Skiforeningen, Turistforeningen og Berg-Hansen. Med stor interesse for teknologi og teknologiverktøy er også Hans-Petter operativ og analytisk og har blant annet vært ansvarlig for utvikling av en rekke blogger for både selskaper og direktører.

Bredt spekter av tjenester

Hans-Petter har blant annet erfaring fra tjenesteområder som krisekommunikasjon, Intern- og endringskommunikasjon, virksomhetsstrategi og forretningsutvikling, samfunnskommunikasjon, innsiktsanalyser, integrerte kampanjer, produkt PR og markeds- og medieanalyse.

Etterspurt foredragsholder

Hans-Petter er en ettertraktet foredragsholder og er blant annet registrert i foredragsnettverket Talerforum.no. Han er fast foreleser på BI og har mange store og små virksomheter – offentlige som private – på samvittigheten.

Kontaktinformasjon

__________________________
Disclaimer: Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.