HansPetter-5-ar

Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Dette er @hpnhansen: Kommunikasjonsrådgiver, blogger, foredrag- og kursholder, og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem.

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover – og ansvarlig for kommunikasjonsbloggen HansPetter.info. Før han etablerte sitt eget selskap i juni 2014, var Hans-Petter ansatt som senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese.

Hans-Petter fokuserer spesielt på bruk av sosiale- og digitale medier som en integrert del av den strategiske virksomhetskommunikasjonen – for interne og eksterne formål. Hans-Petter har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 16 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og Nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Frem til  overgangen til PR- og kommunikasjonsbransjen hadde Hans-Petter det nord-europeiske ansvaret for salg, markedsføring og forretningsutvikling i Cisco med fokus på små og mellomstore bedrifter.

Kommunikasjon som tar deg fremover

  • KommFrem AS
  • Orgnr: 914777437
  • Dagaliveien 32B
  • 0783 Oslo

Teknologibakgrunn

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering. Bakgrunnen er først og fremst teknisk, men i løpet av karrieren har han jobbet med salg, ledelse, kommunikasjon, markedsføring, forretningsutvikling, opplæring og forelesning.

Personlig merkevarebygging

I 2010 opprettet Hans-Petter sin egen blogg hvor han skriver om PR, kommunikasjon, sosiale medier og teknologi. I 2012 ble han kåret til årets personlighet i sosiale medier av Kampanje og iQualify. I 2013 ble HansPetter.info kåret til årets mest innflytelsesrike PR-, kommunikasjon- og markedsføringsblogg av CisionWire. I 2015 ble Hans-Petter kåret til en av Norges beste på Twitter av Hammer & Hanborg, og bloggen HansPetter.info ble nominert til Norges beste inspirasjonsblogg for arbeidslivet av Ekspertvalg.no.

MediaPuls

Hans-Petter har også etablert podcast-serien MediaPuls sammen med Marius Karlsen som er redaktør i iTromsø. MediaPuls tar pulsen på den norske og internasjonale mediabransjen, og kommer ut hver søndag. Sjekk ut MediaPuls på iTunes eller SoundCloud.

Strategisk, taktisk, kreativt og operativt

Hans-Petter har jobbet med mange selskaper – store og små – og innenfor et bredt spekter av tjenester, og det på alle nivåer. Med stor interesse for teknologi og teknologiverktøy er også Hans-Petter operativ og analytisk.

Bredt spekter av tjenester

Hans-Petter har erfaring fra tjenesteområder som krisekommunikasjon, intern- og endringskommunikasjon, virksomhetsstrategi og forretningsutvikling, samfunnskommunikasjon, innsiktsanalyser, integrerte kampanjer, produkt-PR og markeds- og medieanalyse.

Etterspurt foredragsholder

Hans-Petter er en ettertraktet foredragsholder og er blant annet registrert i foredragsnettverkene Talerforum.noAthenas og Norsk Foredragsformidling . Han er fast foreleser på BI og har mange store og små virksomheter – offentlige som private – på kundelisten.

Interessert i å høre mer om foredrag fra Hans-Petter?

Kommentarfeltet er stengt.