GadgetShop

Rabatterte tilbehørsprodukter fordi du leser HansPetter.info!

Jeg har inngått samarbeide med tilbehørsbutikken Virex som tilbyr veldig mange av de produktene jeg har testet og omtalt. Disse produktene og resten av sortimentet til Virex får du nå 10 prosent rabatt hvis du bruker rabattkoden HansPetter.info når du handler.Her vil jeg løpende holde deg oppdatert med de produktene jeg har testet, men du som leser HansPetter.info vil uansett få 10 prosent rabatt på SAMTLIGE produkter fra Virex! 

_________________________________________________________________________

Basestasjon med telefonrør for både telefon og nettbrett i ett

Moshi Curve Twin Dobbel basestasjon har en ulempe som egentlig blir en fordel. Den har ingen ladetilkobling. Her har jeg nå en enkel basestasjon hvor jeg kan plassere min iPhone og iPad, og via to separate jackplugger kan begge være tilkoblet til telefonrøret.Det har de valgt å gjøre slik at enheten kan benyttes uavhengig av hvilket nettbrett eller smarttelefon du måtte bruke – Apple, Samsung, HTC, LG, Huawei, etc. Moshi Curve Twin Dobbel basestasjon ser bra ut på kontoret mitt synes jeg. Den tar ikke mye plass, og hjelper meg å holde pulten mindre rotete ved at to av mine tre tekniske «kjæledegger» plasseres ved siden av hverandre i denne basestasjonen i stedet for at de blir liggende slengt her og der. Kostnaden på 599 kroner bør heller ikke skremme noen. Kjøper du den hos Virex.no og legger til rabattkoden «HansPetter.info» får du i tillegg 10 prosent rabatt!

_________________________________________________________________________

Native Union Play – digital notatblokk til kjøleskapet ditt

Notatblogger, gule lapper, krittavler, SMSer eller billige enheter for å spille inn korte lydmeldinger. Glem det – med Native Unions nye gadget – Play – kan du enkelt spille inn korte videomeldinger og henge den igjen på kjøleskapsdøra. Fabien Nauroy har designet Play som en liten snakkeboble, og enheten er veldig liten og enkel å bruke med kun tre knapper. Skjermen er på 2,4″, oppløsningen er på 320×240 og foruten de tre knappene har de lagt til en liten lysdiode nederst på snakkeboblen som vil blinke når det er nye videobeskjeder som ikke har blitt avspilt. Slik det gjorde i sin tid når alle hadde telefonsvarere hjemme.

Forhandles av Virex til 599 kr, og legger du igjen rabattkoden HansPetter.info får du 10 prosent i avslag.

Les resten av testen og se hvordan Play fungerer i min video

_________________________________________________________________________

iBaby – Superenkelt og avansert overvåkingskamera

Det finnes mange overvåkingskameraer som gjør akkurat det samme som iBaby, men ingen (som jeg kjenner til) som er like enkle å installere, ta i bruk og bruke. iBaby fra iHealth Lab – som jeg har fått låne fra Trend Distribution – og som selges blant annet fraVirex – er den første og eneste som ikke krever bruk av en PC for å kunne ta kameraet i bruk. Med en gratis app til iPad eller iPhone kan ALLE installere og ta i bruk iBaby, og alt i løpet av noen få minutter.

iBaby Monitor koster 1,699 hos Virex, men bruk HansPetter.info som rabattkode for å få 10 prosent avslag

Les også resten av testen min av iBaby monitor

_________________________________________________________________________

Labyrinth X Bluetooth høytaler

Fantastisk design, fantastisk lyd og fantastisk kvalitet. Om du er på jakt etter litt lyd på kontoret eller på reisefot, så vil jeg påstå at denne lille høytaleren er alt du trenger. Plugg den til din smarttelefon, ditt nettbrett eller til din laptop. Det spiller ingen rolle, Labyrinth X gir deg et langt bedre lydbilde enn størrelsen skulle tilsi, og det til en veldig hyggelig pris også! Hadde jeg kastet en terning her så måtte den ha landet på seks, for dette er virkelig en god og lekker høytaler jeg kan anbefale på det sterkeste.

Høytaleren koster ikke mer enn 599 hos Virex, men med rabattkoden HansPetter.info får du i tillegg 10 prosent avslag!

Les også resten av testen min av denne fantastiske høytaleren.

_________________________________________________________________________

A-Solar Solar Power case for nettbrett

På tur uten strøm, men med nettbrett og smarttelefon – her er redningen! I siste utgave av HjemmePC ble 7 solcelle-produkter testet, og denne solcelle-løsningen fra A-Solar fikk full score (som det eneste produktet) og ble følgelig kåret til best i test! Skal du ut på tur – eller dra til et sted hvor det ikke er innlagt strøm – så vil dette være et kjærkomment produkt om du har planer om å ta med deg et nettbrett, en smarttelefon eller en bærbar GPS – eller alle tre tingene. Prisen på kun 999 kroner hos Virex bør heller ikke skremme.

Virex tilbyr alle som bruker HansPetter.info som rabattkode 10 prosent avslag, så du får den for kun 899!

Les resten av min omtale av Power case for nettbrettet ditt her.

_________________________________________________________________________

A-Solar Backpack Pro

Ryggsekk med integrert solcellepanel og kraftig batteri – så går du aldri tom for strøm! Om du har behov for en ryggsekk til din laptop og andre enheter, eller om du kun trenger et kraftig ladebatteri til dine duppedingser så er A-Solar Backpack Pro et godt kjøp – hver for seg egentlig. Kombinert er dette utvilsomt en veldig god deal som du skal lete lenge etter for å kunne slå – eller i det hele tatt å matche. Veiledende pris for A-Solar Backpack Pro er 1,199 kroner fra Virex, men da får du til gjengjeld en solid ryggsekk som rommer over 30 liter, og som har spesialbygde lommer for å huse din laptop, mobiltelefoner og nettbrett, i tillegg til en rekke andre smarte oppbevaringslommer og stropper.

Med rabattkoden HansPetter.info får du 10 prosent avslag hos Virex – så din pris blir kun 1,079 kroner.

Jeg brukte A-Solar Backpack Pro på alpetur i vinter – les hele testen her – kan anbefales!

_________________________________________________________________________

Støtter og beskytter din iPad2 – forran og bak

Execase fra Konnet ser ut som orginalen, men er billigere og bedre – den beskytter både forran og pak! iPad-en er enkel å plassere i Execasen, og like enkel å ta ut. Det jeg liker best – forøvrig den beskyttende effekten er hvor godt utført selve designet er. Alt av knapper og kontakter, kamera, mikrofon og høytaler er lett tilgjengelig og designmessig er det utformet slik at det løfter den totale opplevelsen. Det både ser og føles bra ut – at du har et godt produkt i hånda – med en kappe som ikke gjør iPad-en din nevneverdig  tykkere enn om den hadde vært «helt naken».

Execase fra Konnet selges vanligvis av Virex for 299 kroner, men du får 10 prosent avslag om du bruker rabattkoden HansPetter.info når du handler!

Les resten av omtalen min av Execase hvis du vil – dette er et produkt du ikke vil angre på at du har kjøpt til din nye iPad.

_________________________________________________________________________

Novero – The TalkyOne – Bluetooth for bilen

Trolig en av de mest stilige bluetooth-enheter med sitt hvite, minimalistiske utseende. Novero Talky One er en av de flotteste – hvis ikke DET flotteste Bluetooth-settet jeg har testet for bruk i bil. Et lekkert og minimalistisk design, og med en stor – for enkel tilgang – knapp på midten som er enhetens eneste knapp som sådan. Det minimalistiske designet er perfekt for de av oss som ikke ønsker å forholde seg til masse knapper som gjør en masse, og som ikke minst gjør det både farlig å kjøre og vanskelig å bruke.

Hos Virex får du kjøpt The TalkyOne for normalt 1,499 kroner, men med rabattkoden HansPetter.info så slår de av 10 prosent, og dermed blir prisen kun 1,349 kroner

Les resten av omtalen min om Noveros Bluetooth-løsning for bilen.

_________________________________________________________________________

Novero Tour – Bluetooth headset

Låter bra og veier så lite at du glemmer at du har det på deg. Stereo Bluetooth headset er ikke noe nytt i seg selv, men i den senere tid har produsentene endelig klart å lage hodetelefoner som overvinner teknologiens noe begrensede lydkvalitetsutfordringer. Novero Tour føles god å holde i. Den matte finishen kombinert med metalliske elementer og gode knapper (som også lager en liten klikk-lyd når du bruker de) gir en god følelse av gjennomført kvalitet. Lydmessig høres Novero Tour veldig bra, tatt i betraktning at ørene ikke blir tildekket slik man gjør med større Bluetooth-baserte håndsett. Det går selvsagt noe utover lydvolumet, men ikke nevneverdig.

Novero Tour koster normalt 699 kroner hos Virex, men bruker du rabattkoden HansPetter.info får du 10 prosent avslag – og dermed blir prisen kun 629!

Les gjerne resten av omtalen min hvis du ikke er helt overbevist!

_________________________________________________________________________

Ladet hele gjengen, gjennom hele helgen

Solcelle-panelet til A-Solar holdt liv i fire mobiler og tre iPad-er. Det er ikke så mye A-Solar ikke lader. Den kommer levert med alt du trenger for å lade opp en datamaskin (med unntak av en Apple Mac) og to USB-enheter – og to enheter kan lades samtidig også! Den veier litt over 600 gram og er ca 20 x 12 cm stor. Det tar kun et par timer å lade hele batteriet via strømadapteren, mens den vil trenge over 24 timer i sollyset. Skal du på hyttetur eller et sted uten strøm og du er avhengig av å holde liv i datamaskiner, telefoner og annet ustyr så kan jeg varmt anbefale deg A-Solar AM600.

A-Solar UNIVERSAL Charger kan du kjøpe hos Virex for 1,399 kroner, men med rabattkoden HansPetter.info får du den for kun 1,259!

Les resten av omtalen og testen min av A-Solar.

_________________________________________________________________________

Gi din iPhone et telefonrør

Den gamle bordtelefonen forsvinner, men et skikkelig håndsett er fortsatt godt å ha av og til. Bedrifter og privatpersoner bytter ut den gamle bordtelefonen i stor fart med et rent mobilt arbeidsmiljø. Samtidig er det godt å kunne ha et skikkelig «rør» å snakke i. MoshiMoshi 03i er min oppgradering fra lillebroren MoshiMoshi 02 som jeg har skrevet om tidligere. Kabelen er erstattet med BlueTooth, og basen til telefonrøret har i tillegg blitt ustyrt med egen dock for min iPhone.

MoshiMoshi 03i kan du kjøpe hos Virex for 999 kroner, men med rabattkoden HansPetter.info får du den for 899.

Les resten av omtalen min av MoshiMoshi 03i.

_________________________________________________________________________

Exolife Exogear iPhone 4 batterikappe

Exolife er et gjennomført godt produkt, hvor design og ytelse er virkelig satt i fokus. Exolife Exogear er et godt kjøp for alle som har lyst til å utvide levetiden på sin iPhone 4, og som setter pris på at telefonen ikke endrer design … iallefall nevneverdig.

Exolife Exogear selges hos Virex for 599 kroner, men med rabattkoden HansPetter.info får du den for kun 540.  

Her kan du lese resten av min test og omtale av Exogear

_________________________________________________________________________

 

 

Blogglistenhits