Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Share on Facebook20Tweet about this on Twitter2Share on LinkedIn1Share on Google+0Pin on Pinterest1Email this to someone

Hvem er egentlig @hpnhansen

Om-Hans-PetterHans-Petter er ansatt i Geelmuyden.Kiese som senior rådgiver hvor han fokuserer spesielt på bruk av sosiale- og digitale medier som en integrert del av den strategiske virksomhets kommunikasjonen – for interne og eksterne formål. Hans-Petter har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 16 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og Nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Frem til  overgangen til PR- & kommunikasjonsbransjen hadde Hans-Petter det Nordeuropeiske ansvaret for salg, markedsføring og forretningsutvikling i Cisco med fokus på små og mellomstore bedrifter.

Teknologibakgrunn

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering. Bakgrunnen er først og fremst teknisk, men i løpet av karrieren har han jobbet med salg, ledelse, kommunikasjon, markedsføring, forretningsutvikling, opplæring og forelesning.

Personlig merkevarebygging

I 2010 opprettet Hans-Petter sin egen blogg hvor han skriver om PR, kommunikasjon, sosiale medier og teknologi. I 2012 ble han kåret til årets personlighet i sosiale medier av Kampanje og iQualify, og i 2013 ble HansPetter.info kåret til årets mest innflytelsesrike PR-, kommunikasjon- og markedsføringsblogg av CisionWire.

Strategisk, taktisk, kreativt og operativt

Hans-Petter har jobbet med mange selskaper – store og små – og innenfor et bredt spekter av tjenester, og det på alle nivåer. Fra strategisk intern-kommunikasjon i større konsern til kreative kampanjer for blant annet Skiforeningen, Turistforeningen og Berg-Hansen. Med stor interesse for teknologi og teknologiverktøy er også Hans-Petter operativ og analytisk og har blant annet vært ansvarlig for utvikling av en rekke blogger for både selskaper og direktører.

Bredt spekter av tjenester

Hans-Petter har blant annet erfaring fra tjenesteområder som krisekommunikasjon, Intern- og endringskommunikasjon, virksomhetsstrategi og forretningsutvikling, samfunnskommunikasjon, innsiktsanalyser, integrerte kampanjer, produkt PR og markeds- og medieanalyse.

Etterspurt foredragsholder

Hans-Petter er en ettertraktet foredragsholder og er blant annet registrert i foredragsnettverket Talerforum.no. Han er fast foreleser på BI og har mange store og små virksomheter – offentlige som private på samvittigheten.

Kontaktinformasjon

__________________________
Disclaimer: “The opinions expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of my employer. The posts on this blog are provided ‘as is’ with no warranties and confer no rights”. Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Share on Facebook20Tweet about this on Twitter2Share on LinkedIn1Share on Google+0Pin on Pinterest1Email this to someone