Rekord: Apple verdsatt til over 700 mrd USD

Apple-verdt-700-milliarder-dollar-hanspetter-info

Verdien på Apple har vokst over 60 prosent i 2014, og selskapet er det første i verden til å være verdt mer enn 700 milliarder dollar!

Aksjeprisen på Apple har vokst over 60 prosent så langt i år, mye takket være lanseringen av de nye iPhone 6-telefonene.

I oktober meldte selskapet at de hadde solgt nesten 40 millioner iPhone-enheter i selskapets tredje kvartal, og at de nye iPhone 6-enhetene ville bidra til å øke salget med ytterligere 10 prosent inn mot julehandelen. Det betyr at Apple vil selge flere telefoner i juleperioden i 2014 enn hva de gjorde for hele 2010.

Etter at Tim Cook tok over etter avdøde Steve Jobs i august 2011 var det mange som trodde at «storhetstiden» til Apple var historie.

Les også: Nå har nedturen begynt for Apple (endelig) – november 2012

Om 700 milliarder doller er en ny rekord, så er det flere analytikere som ikke tror at toppen er nådd. Michael Corcelli i Alexander Alternative Capital, tror Apple sin verdi vil passere 1,000 milliarder dollar i løpet av 2015.

Les også: Apple’s Market Cap Hits $700 Billion fra BusinessInsider

Hvem blir først til 1,000 milliarder dollar?

Det er ikke bare Apple som er på god vei mot 1,000 milliarder dollar i aksjeverdi. Microsoft og Cisco har lenge blitt spådd å bli det første selskapet, men hva med Alibaba og Google? Hvem tror du blir først?

photo credit: andyi via photopin cc

1 Comment

  1. Stian

    27. november 2014 at 10:29

    Skjønner ikkje korleis NOKON kan tru at google skal bli først. Dei gir vekk android, mister markedsdelar på søk og reklame og framstår meir og meir usympatisk.

    Har mykje meir tru på Alibaba eller Microsoft som nummer to til den store T. Apple blir nok først.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>