itunes-giftcards-itunescards4u

Her handler jeg mine iTunes gavekort

Med en Amerikansk iTunes konto, trenger du gavekort.

cards4ever

Det er – som jeg har skrevet tidligere – mange gode grunner til å ha en amerikansk iTunes-konto – og når kontoen er på plass er det bare å kjøpe gavekort å handle med. I tillegg kan det også legges til at med en iTunes-konto som fylles opp med gavekort og ikke direkte er tilkoblet din bank-konto, så står du også bedre rustet og sikret mot såkalte In-App Purchases slik som vi har lest her og hørt om i nyhetene!

Denne selgeren her kan jeg anbefale deg på det varmeste!

Oppdatert januar 2015: Jeg har kjøpt mine iTunes-gavekort siden 2011 her, uten ETT eneste problem!

Cards4Ever

Sjekk ut Cards4Ever. De aksepterer PayPal og alle andre kjente kredittkort. Vær derimot klar over at de kommer til å be deg om å identifisere deg – dette er kun for å være på den sikre siden at du er den du utgir deg for å være. Jeg har handlet her nå i lang tid, og ALLTID fått redeem-kodene i løpet av veldig kort tid. Identifiseringen er kun første gangen du handler – dernest er det «tut&kjør» hver gang du handler.

PS: Det vil ikke skade (tvert i mot) om du viser til HansPetter.info når/hvis du skulle bli spurt om å identifisere deg!

Gavekortene ber du enkelt å få tilsendt på mail. Da får du kodene som du klipper inn under «redeem«-feltet på iTunes – som i eksempelet under:


photo credit: 401(K) 2013 via photopin cc

Kommentarer

 1. Hei

  Ser folket skriver om verfiseringsprosessen, tenker jeg skulle tipse om at man skal velge kun ett av alternativene. Man får to spørsmål, der spørsmål nr 2 har tre svaralternativer. Jeg fikk følgende melding fra Card4Forever, og valgte spørsmålet A som svar på spørsmål nr. 2 for å slippe å dele personlige opplysninger:

  VERIFICATION PROCESS

  1) Could you please tell us how did you hear about us?

  2) Could you please answer ONE QUESTION: A or B or C?

  A) Have you been recommended by a friend?
  What is his name and email?

  B) Do you have a work email address?
  Please send us an email from your WORK address.
  We will never send messages to your work email.
  Gmail, Hotmail, Yahoo!, AOL, me.com, web.de, online.no or any local Internet provider email cannot be used for verification.

  C) If you cannot proceed with A or B, then please email us a photo of your Driver Licence or Passport (of course, you can hide any information except your first and name).
  Gilles

 2. Hei HP, Håper det står bra til. På betalingssiden ber han om Country. Skal vi la det stå på USA eller spiller ikke det noen rolle for kodene vi mottar?

 3. Jeg bestilte gavekort, med min PayPal konto og fikk beskjed om at de ville kontakte meg for identifisering,som er nevnt i artikkelen. Har gått to dager men ikke hørt noe. Prøver å finne mailadressen men den som ligger på nettsiden deres er ugyldig. Begynner å tvile på dette opplegget her…

  1. Hei,

   Jeg bestilte nye koder forleden dag, og da tok det kun sekunder før jeg hadde kodene mine levert fra sales@cards4ever.com – send en reminder/spørsmål til den adressen og hør hvor det blir av kodene dine. For førstegangskjøpere tar det normalt bare et par timer eller enda kortere tid før du har fått kodene dine, så dette er mot normalen.

   Vennlig hilsen, Hans-Petter

 4. Nå har du muligheten til en ny og praktisk måte å kjøpe iTunes gavekort fra Eplekort.no.
  Du kjøper gavekort hos Eplekort.no og vi sender deg kreditt koden umiddelbart via e-post. Koden bruker du så til å få tilgang til iTunes Store USA, verdens største web-butikk av musikk og underholdning.

  Vår aktivitet er både i Oslo Norge og Atlanta i USA. Grunnleggerne av nettstedet har stor kompetanse bak dem når det kommer til Apple-produkter, aktiviteter i programvaresektoren og tjenester handel. Også har vi lett tilgang til autoriserte grossister i USA for å sikre både gode priser og gode produkter.

  Vi håper du blir fornøyd!

  Hilsen
  Eplekort.no

 5. Hei, er du 100% sikker på st dette ikke er svindel, får mail fra en mann men han nekter å sende kodene for han tror ikke jeg er meg sier han…pengene er jo trukket alt

  1. Hei Maria,

   Jeg har brukt meg av han siden 2010 – altså lenge før jeg postet den saken her.
   Han har aldri skuffet. Som jeg skriver i bloggposten også:

   «Vær derimot klar over at de kommer til å be deg om å identifisere deg – dette er kun for å være på den sikre siden at du er den du utgir deg for å være.»

   Du er ikke den eneste som lurer, men han vil bare være på den sikre siden. Skriv at du kjenner meg hvis det skulle bli nødvendig. Kodene har du i løpet av få sekunder – maks noen minutter, og verifiseringen trenger du kun å gå igjennom første gangen du handler 🙂

   Vennlig hilsen, Hans-Petter

 6. Hvordan har det seg at leverandøren din ikke vil ta i mot bankkortet mitt?
  Vet du om noen sider som i så fall gjør det?

  1. Hei,

   Jeg kan garantere deg at dette IKKE er svindel – han ønsker bare å få verifisert hvem du er – dette gjøres en gang, deretter er det tut&kjør og du har koder i løpet av minutter etter at du har kjøpt deg gavekort.

   Har benyttet meg av denne tjenesten nå i siden begynnelsen av 2011 og har KUN positive ting å si om tjenesten. Se også de øvrige kommentarene under – dette er ikke svindel, I promise you 🙂

   Vennlig hilsen, Hans-Petter

 7. Det funket bra. Linket direkte til Paypal og ble litt nervøs da det ikke ble etterspurt noen info som nevnt i kommentarene her. Laget en Google konto med min vanlige e-mail adresse siden det var en «logg på» for det nederst på itunescardsiden. Vet ikke om det betydde noe men kodene kom innen 30 min og ble greit innløst via iPad:-)

 8. Takk for tipset. Har benyttet en annen kontakt til nå, men denne var enda raskere. Virker også svært ryddig.
   
  Har du noen erfaring med pre-paid kredittkort for bruk med iTunes Match? På samme måtte som gift cards, er det en rekke alternativ.
  Slik jeg har forstått det kjøper man et pre-paid kredittkort med på minst $25. Hvis man kun legger til 25$ må man sørge for å ha noen $ på den amerikanske iTunes kontoen fra før. Si jeg kjøper med et på minst $50. Hva gjøt man år nr to? Dvs. hvordan fyller man på pre-paid kredittkortet?

 9. Har akkurat prøvd å bestille gavekort fra linken som blir oppgitt i denne artikkelen.

  Etter at jeg hadde betalt med min paypal-konto ble jeg spurt om å sende bilde av meg selv eller personopplysninger. Jeg avbrøt da handelen. Dette burde vært oppgitt i artikkelen. Ingen grunn til å skulle gi fra seg personopplysninger utover en verifisert betaling fra paypal.

  Anbefaler i stedet å kjøpe fra ebay fra en selger med høy andel positive tilbakemeldinger.
  Ev. benytte http://www.usunlocked.com/

  1. Hei og god kveld.

   Han er nok bare litt forsiktig…
   Du kan kjøpe av han via ebay.com – søk etter ganq2000 – 99,9% fornøyde kunder.
   Forskjellen er at det er dyrere å kjøpe av han via ebay, enn fra direkte linken jeg har fått fordi jeg har vært en god kunde over lang tid.

   Vennlig hilsen, Hans-Petter

     1. Bestilte faktisk nye koder i går og da gikk det bare noen sekunder før jeg hadde kodene på epost. For nye kunder tar det litt lengre tid – fungerer kanskje raskere hvis du sier ifra at du «kjenner» meg 🙂

      Vennlig hilsen, Hans-Petter

Legg igjen en kommentar

Copyright © 2016 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av: Martin Grønneberg